DJ ANDY für jede Veranstaltung!

      

Sind Sie auf der Suche nach einem DJ für Ihre nächste Veranstaltung?

HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH!!

Sie haben mich jetzt gefunden. DJ Andy - „der Allrounder” für Ihre Veranstaltung. Jetzt nur noch die Frage, ob Ihr Wunschtermin noch frei ist.
Garantiert die perfekt abgestimmte Musikgestaltung für Ihre Betriebsfeier, Weihnachtsfeier, Hochzeit, privaten Veranstaltung, oder Ihr Clubbing. Perfekten Sound. Die Auswahl aus mehreren Lichtpaketen (Ambiente-Beleuchtung, Disko Effekte, Nebelwerfer, etc.), die abhängig von Personenanzahl und Location gewählt werden können.

Persönliche Vorbesprechung bezüglich Ihrer individuellen Musikwünsche und Musik-Richtungen, sowie eine genau Besprechung des Ablaufes Ihres Events.

Ein Musikrepertoire das mehr als 200.000 Titel umfasst - angefangen von den 50ern,60ern,70ern... bis hin zu den aktuellsten Tracks
Bei mir bekommen Sie Deejays, Licht und Ton aus einer Hand.

Das richtige Know-How verbunden mit modernster Technik zum fairen Preis!

Ich freue mich schon sehr darauf mit Ihnen Ihr ganz spezielles Event zu planen Österreichweit!

(Ich habe im Jahr 1983 angefangen als DJ und als Gitarrist schon über 40 Jahre!!!)

 • Andreas Csikor (dj andy)
 • DISCO-BESCHALLUNG
 • SCS GmbH.
 • H-8638 Balatonlelle
 • Rakoczi Str. 228
 • Handy: +43 650 5952008 (in Österreich)
 • Tel: +36 85 450112
 • Mobil: +36 30 9464373 (in Ungarn)
 • www.adjsound.com

Kurze Werbetext: Dj für alle Events, Sylvesterparty,

      

Musik für Hochzeiten, Geburtstage, Tanzveranstaltungen
Vom Deutschen Schlager bis zum DISCOFOX, Rock und Country.Das Beste aus den 60er, 70er, 80er und 90er Jahren, Oldies, Stimmungsmusik... und die aktuellen Hits von heute
Erfahrungen von der kleinen Birthday-Party (40 Personen) bis hin zum Mega-Clubbing.
An Musik kann alles gespielt werden (ca.200.000 Musiktitel aller Genre vorhanden).
Anlagen für kleine Partys bis zur Grossanlage alles vorhanden.
dj andy (info@adjsound.com)

Üdvözöllek

      

1983 óta dolgozom DJ-ként, műsorvezetőként, gitárosként különböző zenekarokban. 6 éves külföldi zenélés után gitárosként csak Ausztriában zenéltem és most is egy osztrák bandával dolgozom. Már csak ebből is kiindulva a színpadi hangosítás és a „vájt fülűség” lassan velem született „rendellenességnek” nevezhető. Ezidáig főleg osztrák területen voltak a megbízásaim, legyen az party, cégbuli, osztálytalálkozó, szülinap, házassági évforduló, esküvő, stb. Spontán egyéni ízlés szerint, a vendégek összetettsége alapján, vagy egy előre megbeszélt zenei anyagból a legjobb hangulatot garantáltan biztosítani tudom, ahol mindenki elégedett lesz. Nincs csak lagzis zene, ha a közönség ezt nem igényli (én sem!), hanem az „igazi” zenékből csipegetünk. Az aktuális mai disco chart műsorából is választhatunk, de leginkább a 70-80-90-es évek termékeny talaját szeretem „túrni”. A Balaton déli partján lakom már régóta, itt van a „civil” üzletem is. A Kft-m berkein belül klubokban, esküvőkön és egyéb rendezvényeken szolgáltatok zenét és vállalok hangosítást.

Disco

      

Clubokban, pubokban, rendezvényeken, céges bulikon, érettségi-, baráti találkozókon, nyári balatoni bulikon, esküvőkön, akár házi partikon is.

Esküvői zeneszolgáltatás

      

A lakodalmi szórakoztatás mellett, vállalom az esküvői szertartás alatti zeneszolgáltatást is, előre összeállított, vagy összemixelt zenei listából.

Rendezvény zeneszolgáltatás

      

Discoval igény szerint. A műsor és egyéb fellépők hangosítása, zenekar hangkeverése is. Két különböző erősségű felszereléssel dolgozom, így a szabadtéri, sátras rendezvényeken sem kell a „SOKOL” rádió hangminőségére gondolnunk.

Rendezvény hangosítás

      

Kül- és beltéren egyaránt, nagyobb hangteljesítménnyel is.

Hangosítás

      

 • 2 x 750 watt, 2 x 520 watt, 2 x 450 watt és 2 x 400 watt végerősítés
 • 4 db satellite 2-utas hangfal (300 watt/db), 4 db subwoofer (2 x 500 watt, 2 x 600 watt), 2 x 500 watt Peavey 3-utas, 2 x 500 watt AACraaft 3-utas hangfalak, 2 x 150 watt 2-utas HK-Audio monitorhangfalak
 • Mackie 16 csatornás zenekari keverőpult, dbx Compressor/Gate, aktiv crossover, Numark analóg- és digitális DJ-mixer
 • Shure SM 58, 565 SD, Electro Voice N/D 757A, AKG, Samson-AKG-Vivanco vezetéknélküli mikrofonok

A disco zene keverését speciális analóg- és digitális disco mixerrel, multi effect processzorral, dupla CD lejátszóval, laptoppal és digitálisan rögzített anyaggal biztosítom. A fénytechnika a hagyományos és a legmodernebb LED technológiával áll rendelkezésemre, ahol a kis felvett elektromos teljesítmény mellé egy igazi fény-show párosul. Az analóg és a DMX vezérelhetőségű fénytechnika külön-külön vezérlőpultról működik. A látványelemekhez ködgép is tartozik. Igény esetén hangrögzítéssel és annak CD-re írásával is állok a megbízóim rendelkezésére.

Zeneszolgáltatás

      

Főleg retro zenével, az 50-es évektől kezdve, de természetesen az aktuális sikerek bő tárházával is rendelkezem. Az osztrák fellépéseknek köszönhetően tapasztalattal és komoly német nyelvű zeneanyaggal ( és persze német nyelvtudással) a hotelek rendezvényeinek, a határ közeli-, vagy túloldali rendezvények biztos partnere tudok lenni.